Contacteaza-ne: 0748.235.499 | 0757.955.635 | 0724.504.434

Mobilier Bucatarie

Aveti nevoie de o bucatarie practica si eleganta? Designdoro este solutia! Echipa noastra vine la dvs. acasa cu solutii practice, masuratori si consiliere gratuita astfel incat sa aveti bucataria visurilor dumneavoastra.

Fiind facute la comanda bucatariile noastre sunt adaptate spatiului de care dvs. dispuneti si cerintelor pe care le aveti.

Producem bucatarii pentru toate gusturile si toate buzunarele, plecand de la cele mai ieftine materiale din PAL si pana la cele mai scumpe materiale din MDF, astfel incat sa satisfacem o gama cat mai variata de clienti.

Materialele sunt de cea mai buna calitate germana: sisteme de glisare, feronerie, manere.
Blaturile sunt termorezistente si sunt disponibile intr-o gama variata de culori.
Usile si sertarele pot fi confectionate si din fronturi de MDF de calitate superioara.

IMPORTANT: pozele afisate mai jos sunt cu titlul de prezentare – realizam mobila pe comanda, conform cerintelor clientului!

Bucatarie Maria
Bucatarie realizata la comanda, in forma de “U”, conform spatiului generos disponibil si cerintelor clientului. Materialele folosite au fost: PAL, fronturi MDF la usi, sticla in partea de sus si blat termorezistent. Aparatura electrocasnica a fost incorporata pentru a da o nota de eleganta si o mai mare utilitate a spatiului.

 

Mobila bucatarie bucuresti

TOP