Contacteaza-ne: 0748.235.499 | 0757.955.635 | 0724.504.434

Mobilier Dormitor

Dupa o zi de munca, merita sa ne relaxam intr-un dormitor modern, confortabil.
Dormitoarele Designdoro sunt realizate la comanda, tocmai pentru a indeplini cerintele clientului, din materiale de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde. De asemenea puteti alege dintr-o gama variata de culori si modele.
In functie de spatiu, se pot comanda dormitoare mari, moderne, spatioase cu paturi simple sau tapitate, noptiere personalizate, si dresinguri incapatoare cu usi glisante, cu oglinzi sau fara.
Pentru spatiile mici avem dormitoare cu paturi economice sau rabatabile care noaptea sunt foarte confortabile iar ziua ofera un spatiu generos dormitorului.Paturi tapitate pentru dormitoare:

Dormitor Alexandra
Dormitor realizat pe comanda din PAL si MDF in nuanta de alb: dresing cu usi glisante cu oglinzi, pat de mijloc din MDF cu somiera si saltea relaxa, noptiere si masuta de machiaj cu taburet.

Pat de mijloc economic
Patul de mijloc Designdoro este creatie proprie. Este un pat de mijloc economic, care are confortul si calitatile unui pat de mijloc obisnuit: somiera, saltele relaxa, lada pentru depozitare. Diferenta consta in cele 3 saltele care ziua pot fi suprapuse, astfel incat patul se poate micsora, pentru a oferi un spatiu generos camerei. Este ideal pentru dormitoarele mici.

Mobilier dormitor la comanda

TOP