Contacteaza-ne: 0748.235.499 | 0757.955.635 | 0724.504.434

Materiale Designdoro

Designdoro si-a selectat furnizorii in baza unor criterii precise pentru a mentine calitatea produselor si preturile accesibile.
Puteti fi siguri ca toate materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada lunga de timp.


PAL (Placi Aglomerate de Lemn) este materialul nostru de baza pe care il utilizam in productia de mobilier. Marginile placilor se finiseaza cu CANT-uri ABS. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp, fiind foarte practic, usor de mutat si intr-o gama variata de culori. Mobiliierul din PAL a atins acea rigurozitate in executie, incat piesele existente la aceasta ora pot concura cu succes cu traditionala mobila din lemn. Pentru aceasta, producatorul numarul 1 in lume, EGGER pune la dispozitie o gama de peste 100 de culori uni si imitatie lemn.
De asemenea folosim cu succes si pal de la partenerii nostri Kronospan si Kastamonu, avand aceeasi calitate dar palete diferite de culori.

kronospan egger romania

PAL Standard

PAL UNI


MDF INFOLIAT il utilizam la realizarea de fronturi (fete) de usi sau sertare. Datorita variatiei de culori si frezarilor disponibile, din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii, pentru a da un aspect inovativ si unic mobilei.

MDF LACUIT (vopsit) il folosim la obtinerea diferitelor tipuri de frezari, clasice sau moderne si finisaje lucioase sau mate, decoruri lemn sau fantezie.
Colaboram cu cel mai mare producator de mdf din lume, Kronospan, care ne pune la dispozitie materiale de cea mai buna calitate si intr-o gama variata de culori.

kronospanBLATURILE sunt din material compozit: granit sau cuartit. Se intretin foarte usor si sunt foarte igienice. Sunt prelucrate cu rosturi de imbinare aproape invizibile.
Cei mai mari producatori din lume Egger si Kronospan ne pun la dispozitie o gama foarte variata de blaturi termorezistente.

kronospan egger


Blaturi pentru birouri si mese


FRONTURILE (finisajele pentru usi) sunt produse de cea mai mare companie din tara, Global Design. Sunt folosite pentru orice tip de mobilier, de la clasic la ultramodern, cu imitatii cat mai reale ale lemnului natural, precum si cu stilizari subtile ale culorilor din natura

global

Fronturi pentru dormitoare

Fronturi clasice

Fronturi antichizate

Fronturi pentru camere copii

Fronturi high class

Fronturi life style

Fronturi de design pentru mobilier si compartimentari de spatii


ACCESORIILE sunt de productie BLUM, HAFELE, SLIDER. Pot fi cu amortizare la inchidere, cu deschidere prin apasare sau alte modalitati pentru corpuri suspendate.
Producatorul austriac de feronerie BLUM este unul din principalii producatori la nivel international de feronerie pentru BUCATARII. El a dezvoltat solutii multiple pentru o deschidere extrem de usoara si o inchidere lenta si silentioasa a mobilei. Feroneria Blum este disponibila pentru sisteme de ridicare si balamale pentru usi si sisteme de sertare pentru mobila. Aceste produse asigura mobilei confortul miscarii: mobila se poate deschide extrem de simplu, printr-o usoara atingere. Sertarele se deplaseaza cu extrema usurinta, sistemele de ridicare opresc in pozitia dorite iar usile se deshidintr-un unghi larg, foarte comod pentru utilizator. Amortizoarele asigura inchiderea lina si silentioasa.
Feroneriile reprezinta inima mobilei. Cu cat este mai ridicata calitatea acestora cu atat mai durabila este intreaga mobila. O usa, un front suspendat sau un sertar din bucatarie, sunt supuse unor solicitari de cateva ori mai mari decat o usa de locuinta. Feroneriile joaca un rol hotarator in bucatarie in ceea ce priveste confortul si durabilitatea.
blum

Hafele este lider de piata in domeniul sistemelor de conectare. Acestea sunt folosite in toate categoriile de mobilier: bucatarii, livinguri, dormitoare, bai, birouri si alte proiecte speciale, conferind mobilei o extrema functionalitate, eleganta si o linie moderna.
mobilier la comanda bucures

Sistemele de glisare SLIDER sunt recunoscute pe plan mondial ca fiind de calitate superioara. Sunt fabricate din aluminiu, sunt silentioase si pot fi ajustabile. Sunt folosite mai ales la sistemele de glisare pentru dressinguri.
mobilier la comanda bucures

  mobilier la comanda bucuresti

TOP